esmaspäev, 26. veebruar 2024

24.02.24

5a klassi õpilane Kerttu Meikas  osales 24.02.24 Eesti Skautide Ühingu liikmena lipuvalves hommikul kuberneri aias lipu heiska misel ning päeval toimunud paraadil Vabaduse väljakul.







pühapäev, 18. veebruar 2024

Kooli sünnipäev ja tunnustusõhtu.

 Kooli sünnipäeval on kaunis komme tunnustada igast klassit ühte tublimat poiss ja ühte tublimat tüdrukut.

Tänavused tublimad olid:

5a klass - Kerttu Meikas ja Rauno Randloo

5b klass - Carmel Rogov ja Miroslav Zujev


Valiku tegid klassijuhatajad Anu ja Martti koos. Valikut oli keeruline teha sest mõlemas klassis on palju tublisid tüdrukuid ja poisse. Sel korral nii, järgmisel korral on võimalus järgmistel lastel. 

Palju õnne!

Robootikaringi võistlus

 Laupäeval 10.02 toimus robootikaringi First Lego League võistlus, kus 5a/5b klassi tiim KaruKass saavutas 14.koha (31 osalejast, juhendaja sõnul on see väga tugev tulemus esimese osalemisaasta jaoks kus osalevad eri vanuses põhikooli õpilased). 5b-st osalesid Romm ja Tristan. 





neljapäev, 15. veebruar 2024

Tordifestival TÜG 104


Täna 15. veebruaril toimus  KOOLI SÜNNIPÄEVATORTIDE FESTIVAL!

TEEMA: „MEIE KLASSI NÄGU”

 Meie klasside näod on sellised. 



5a klassi tordi tegi Carl Revon Toomla 



5.b klassi tordi tegi Dexter Vagner


Küll need olid head tordid. Ja mõlema klassi õpilased said maitsta mõlemat torti. Mina küll ei oska öelda, kumb see parem oli.  Ühte mõõtu, pisut erinevad aga mõlemad suurepärase maitsega.



Aitäh Belinay ja Helina 5a klassit ja Noor ning Karmen 5b klassist. Kes olid abiks selle festivali tegemise juures. Aitasid panna paika lauad, sättida peale linad, vaadata, et kõik tordid saaks õigesse kohta ning valvasid, et keegi torte ei katsuks, katki ei teeks, Keegi kottidega tortide juurde ei tuleks ning lõpuks aitasid söökla taas korda teha.



Siin on pildid ka kõigist tortidest, mis tänavu festivalile toodi.