esmaspäev, 18. detsember 2023

Projektipäev 18.12.2023






 

Jõulupäev 5a ja 5b peredele Silmal 15.12. 2023

 Väljasõit kooli juurest kell 15.00. Buss väljub silla alt, bensiinijaamast.



Silma õpikoda organiseerib lastele omalt poolt üht teist, meie võiksime võtta oma vorstid ja vahukommid. Usun, et lastel tuleb vahva õhtu. Pärast saavad klassid olla kahe eraldi lõkke ääres. 

Jõuluelamuste rada

Jõulude ootus on erilise tähendusega! Meie tuledega kaunistatud onnide juures on lastel võimalik saada osa erilisest talvemuinasjutust! See räägib, kuidas metsloomad ja linnud jõulude ajal metsas toimetavad. Lapsed saavad uusi põnevaid teadmisi salapäraste lumehelveste ja metsas kasvavate maitsetaimede kohta.  Programmi käigus lahendatakse erinevaid ülesandeid ning lastele on erinevad ülesanded!








































































































































Peale retke saab kasutada  meie poolt ettevalmistatud lõkkeplatsi. Peale metsaretke on seal kosutav juua sooja taimeteed ja vahetada sõpradega muljeid! 

Tee on nende poolt, samuti vardad vorstikeste ja vahukommide jaoks.  Meie võtame kaasa salatit, viinerid, vahukommid, nõud. 



































Kuna minek on kohe peale kooli, peaks kõik midagi näksimist kaasa võtma (pirukat, võileiba, väike jook), muidu läheb kõht ilmselt liiga tühjaks. Grillimine ja salati söömine toimub pärast raja läbimist.

Lastele palun anda kotiga kaasa soojad riided, et õues vastu pidada. Meiegi vahetame omale tööriided matka omade vastu. Koolikotid saab ju panna bussi koos teiste riietega. Mütsid, sallid, kindad, soojad saapad ja sokid on ilmselgelt kõigile kohustuslikud. Ei ole külma ilma, on vale riietus!


Iga bussiga tulija eest korjame 10 euri bussi raha. Programm ja toit on jagatud kõigi osalejate vahel ja see maksab ka osalejale 10 euri. 

Ehk siis need, kes tulevad bussiga maksavad 20 euri osaleja kohta.

Need kes tulevad autoga maksavad 10 euri osaleja kohta.

Oleme summasid arvutanud pisukese varuga. Kui jääb midagi üle siis kõik jääb lapse arvele ja järgmiste ettevõtmiste eest ettemaksuks.

Selles registreerumise tabelis olen teinud ka arvutused, palju keegi peaks maksma.


Suur tänu ja sügav kummardus Williami emale, Martale, kes nii suure töö on ära teinud ja võtab kõigi toitlustamise enda kanda. Usun, et meie tiimis on mõnusaid vanemaid, kes kohapeal aitavad assisteerida seda tulega mängimist vorstide ja vahukommide grillimise eesmärgil ning toitu jagada.